Groot onderhoud A10 Noord tussen Watergraafsmeer en Durgerdam

Van 20 juli tot 9 september voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de Zeeburgerbruggen op de A10 Noord tussen Watergraafsmeer en Durgerdam. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd en zorgen voor hinder voor de weggebruiker. Op drukke momenten kan de extra reistijd oplopen tot tussen de 30 en 60 minuten.

Wanneer en waar

  • Van zaterdag 20 juli 23:59 uur tot woensdag 14 augustus 23.59 uur is de A10 Noord dicht van knooppunt Watergraafsmeer tot en met de afrit S115 Durgerdam (buitenring, richting Amsterdam-Noord), inclusief de op- en afrit S114 IJburg/Zeeburg (richting Amsterdam-Noord). Gebruik voor IJburg de op- en afrit op de A1. De oprit van de S115 blijft open voor het verkeer richting Zaanstad en Purmerend.
  • Van donderdag 15 augustus 00.01 uur tot maandag 9 september 05.00 uur wordt gewerkt van oprit Durgerdam tot knooppunt Watergraafsmeer (binnenring richting Amsterdam-Oost). De op- en afrit S114 IJburg/Zeeburg (richting Amsterdam-Oost) is gesloten. Afrit S115 naar Durgerdam blijft open.

In deze laatste periode is de verbindingsweg van A8 naar A10 Noord dicht. Met deze afsluiting zorgen we dat het niet te druk wordt in de omgeving van Amsterdam-Noord.

Goed voorbereid op pad

Naast de Zeeburgerbruggen werken in 2024 ook aan andere wegen en plekken rondom Amsterdam. Bereid je daarom goed voor, plan jouw reis op tijd en houd de verkeersinformatie in de gaten. Reis op drukke momenten niet en werk thuis. Of maak gebruik van alternatief vervoer.

Tijdens de werkzaamheden aan de Zeeburgerbruggen zet Rijkswaterstaat de persoonlijke reisadviesdienst Ask&Go in. Hiermee kun je via Whatsapp vragen stellen over hoe je het best naar jouw bestemming kunt reizen. Stel je vraag via Ask&Go

Meer informatie

Op de website van Rijkswaterstaat vind je meer informatie over de werkzaamheden aan de Zeeburgerbruggen en een overzicht van alle werkzaamheden van RIjkswaterstaat deze zomer.

 

Cluster
Alle werkzaamheden in Amsterdam Noord
Modaliteiten
Auto
Projecten
A10 Noord Zeeburgerbruggen